Monday, March 01, 2010

Baru Balik Dari Mindanao

Aku baru balik dari Mindanao setelah berada di bumi Filipina bermula 15 - 22 Feb 2010. Aku telah berada di Mindanao dari 17 - 20 Feb. Berjumpa kawan-kawan lama. Terlau banyak cerita. Aku agak kesibukan ketika ini. Jadi, segala pengalaman terkini tersebut akan cuba aku paparkan dalam entry akan datang. Magandang gabi sa iyong lahat. Salamat po.

1 comment:

Ogy Rosli said...

icam oh icam, ko kat mana nih ?

ko tinggalkan comment, tp aku tak tahu nak jawap kat mana :(

dah ada facebook ? set up one, pls ! ramai geng air baruk/paya batu ada kat facebook, diaorg siap buat gathering lagi tu. kalau kau ada problem nk set, aku leh jer (cam biase) tlg kau, hehe.

aku dpt email ko, wah bergambo ngan king tuh ! ok, wherever u r, take care, ya. kemsalam kat wife ko.

ogy